Irobot Roomba 980 – умна прахосмукачка робот

Irobot roomba 980

Irobot roomba 980 е “умен” робот.

Irobot roomba 980 почиства без проблем целия Ви апартамент. С помощта на Smart Mapping и технологията vSLAM®  този робот безпроблемно се придвижва в дома ви, като проследява къде е бил и къде трябва да се почисти.

Почиства докато не изчисти всичко. Почиства до около 120 мин. Ако за това време не е изчистил всичко, отива да презареди и се връща да довърши почистването.

Irobot roomba 980 има подобрен вакуум мотор, 10 пъти по-мощен от предишните модели на iRobot.

Почиства килими и твърди подове.  Автоматичната глава за почистване адаптира височината си, за да поддържа многофункционалните четки в тесен контакт с различни подови повърхности.

На килими Roomba 980 автоматично увеличава вакуумната си мощност, за да осигури по-дълбоко почистване. На твърдите повърхности Roomba 980 намалява вакуума си, за да намали консумацията на батерията, като същевременно осигурява отлична почистваща ефективност.

Може да почиства и програмирано, в избран ден и час.

Wi-Fi връзка: Приложението на irobot iRobot HOME ви позволява да почиствате и планирате удобно – по всяко време и навсякъде. Отчетите показват къде почиства вашия робот, заедно с подробности като покритие и продължителност от завършените задания. Сега съвместим с устройства с Amazon Alexa и Google Assistant.

За приликите и разликите между irobot roomba 980 и irobot roomba 966 можете да прочетете ТУК.

Roomba  980 ви осигурява по-чисти подове в целия ви дом, всичко с натискането на един бутон, безпроблемно се придвижва по цялото ниво на дома ви, като проследява местоположението му и презарежда, когато е необходимо, докато свърши работата. Системата за почистване AeroForce® засилва вакуума на килими автоматично. И с iRobot HOME App можете да почиствате и да планирате в движение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.