Миещият робот Legee 668 на марката Hobot – с какво се отличава от другите

Марката HOBOT се нарежда сред големите иноватори на пазара на роботи. Неслучайно именно те станаха лидери в роботите за почистване на прозорци, тъй като предложиха най-успешната система за закрепване, придвижване и съответно почистване на прозорците, пък и не само стъклени повърхности.
Всъщност  Hobot Legee 668 на Hobot е хибриден комбиниран модел за сухо и мокро почистване, тъй като си има и функция прахосмучене, както и странична четка, като на стандартните роботи прахосмукачки. Това, което го отличава от всички други комбинирани роботи, пък дори и от роботите за миене, е че има доста ефективна и напълно иновативна система за мокро почистване.
LEGEE 668 прахосмукачка и подомиячка
LEGEE 668 прахосмукачка и подомиячка

 

Не просто отличава, а нарежда пред конкуренцията, заради неговите 2 мопа, които не просто се влачат следвайки хода на робота, както това става при стандартните комбинирани роботи прахосмукачки и при някои специални роботизирани мопове, тук моповете на Legee 668 имат собствено вибрационно движение, измерено 10 трептения в секунда, 600 в минута, които осигуряват безпрецедентно търкане върху настилката вкъщи. В кутията на Legee 668 има множество резервни консумативи като 4ри броя ХЕПА филтри, 2 комплекта дюзи и всичко необходимо за експлоатацията му за 2 години напред, така че който се обзаведе с Legee 668, откъм хигиена вкъщи няма да е сгрешил.
-38%
+ Подарък подложка против мокрене
499.00 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.