Прахосмукачката-робот Hobot Legee D8 ще оправи дома Ви и себе си!

Конкуренцията при роботите подочистачки е безмилостна, а очакванията на клиентите отдавна не се задоволяват само с това роботът им да прахосмуче, както беше преди десетина години. Роботът вече трябва да има и опция миене, да има отлична ориентация, мощна батерия, силен вакуум, да се справя както с килими, така и с твърди настилки… Но това сякаш не стига и не стига! Вече дори не ни се занимава с обслужване на самия робот, с пране на парцалите му, с чистене на четката му от косми и боклуци.

 

Няма невъзможни неща! Явно това е мотото на инженерите на един от лидерите в сектора, тайванската компания Hobot, която патентова поредния си модел – Legee D8 и неговата база за самообслужване LuLu, която пере мръсния му моп, след което го подсушава с топла струя 40-градусов въздух и зарежда чиста вода и препарат в контейра на робота. В базата има и контейнер за мръсната вода, която се отделя без разплискване при прането на парцала. Всичко това без свързване към ВиК мрежата, както е при други марки.

 

И това далеч не е всичко! Роботът сам по себе си е достатъчно забележителен и е страхотен избор дори без да закупувате базата LuLu, която се предлага като аксесоар към него. Мощността на вакуума му е от 5000 Ра, парцалът му вибрира до 1300 пъти в минута и така почиства дори засъхналата мръсотия по пода, прахосмуче и мие едновременно, при това без смяна на приставки и различни контейнери, както е при конкурентите. Роботът има специални сензори и когато се качи на килим, автоматично повдига мопа си и изключва функцията пръскане.

 

И отново, с риск да се повторим, това далеч не е всичко! За да предотврати заплитането на косми по централната четка, роботът има два вакуум порта – единият е преди косматата четка и засмуква над 80% от космите, а другият е след четката, за да поеме боклуците, които измита четката. Тук е мястото да разкажем и за поредния патент на Hobot, който спестява на собственика на Legee D8 поредното усилие по поддръжката му – роботът компресира боклука още в контейнера, като по този начин драстично намалява нуждата по обслужването му и същевременно почиства предпазния филтър. Високоефективният филтър на Legee D8 се мие, с което си спестявате допълните разход по подмяната му.

 

Персонализирани режими на почистване за различните помещения в дома ви и гласов асистент на български език са традиция при последните модели на Hobot. Можете да създадете своя собствена карта и да настроите робота да чисти според особеностите на различните помещения – дали да пръска повече вода, да полира, да мине в сух режим или да включи турбо вакуума си. Всичко е във Вашите ръце! Дори можете да запишете собствения си глас и роботът да използва него, когато включва гласовия си асистент.

 

Можете да намерите Legee D8, както и много други категории и марки роботи, при вносителя на марката Hobot  www.robopolis.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.