Чисто, по-чисто, най-чисто – от пода до въздуха в дома!

Изискванията на съвременния човек към чистотата на дома му стават все по-големи, а усилията, които той е склонен да полага – все по-малки. Именно тук се намесват технологиите, вече има роботизирани машини за поддръжка на почти всичко в дома и градината. Подове, мека мебел, прозорци, дворове, басейни, за всичко това вече ни отменя робот, но сякаш забравяме за мръсотията, която не се вижда, а пък най-много ни вреди – различните вируси и алергени, които циркулират дори из въздуха в собствените ни жилища. Ето че и тук има какво да предложим – въздухопречистватели, които са способни да се преборят с над 99% от вирусите само за секунди. При това почти безшумно, за да не обезпокояват съня ни, а дизайнът им ги превръща в органична част от декора на стаята. Цените в сектора на въздухопречистващите уреди са най-разнообразни, така че да могат да удовлетворят всеки джоб и претенция.

Ефективни и в борбата срещу неприятните миризми!

Освен за пречистване от най-често срещаните замърсители като различни бактери и вируси, прах, мухъл, замърсявания, причинени от изгорелите газове на автомобилите, въздухопречиствателите се справят изключително успешно и с неприятните миризми, при това без да използват каквито и да било химикали. Такъв уред е Moneual OHcare MA 100, който за разлика от уредите, които премахват миризмите чрез различни химикали, използва ефекта от естествените химически процеси (фотокаталитично окисляване) за активно пречистване на въздуха и неутрализиране на миризмите.Той е с компактен дизайн, предлага се в черно и бяло, а освен всичко друго е бюджетен – както заради продажната си цена, така и заради това, че работи на батерия и не харчи ток докато работи. На практика можете да го поставите навсякъде, независимо дали в близост има контакт.

Сбогом акари!

Акарите, тези миниатюрни паякообразни гадинки, които живеят почти във всяка мека мебел, без изобщо да издават присъствието си. За щастите, технологията предлага решение и на този проблем и то на достъпна цена. RAYCOP RS 300  работи с нагорещен въздух без пара, централна четка, вакум и ултравиолетова лампа, която за няколко секунди унищожава вирусите и бактериите. За да бъде безкомпромисно почистването, уредът е снабден с вибриращи подложки,  които създават ефекта на “тупане” и така насъбралият се в дълбочина прах излиза на повърхността и се засмуква от RAYCOP RS 300.

 

Можете да разгледате нашите предложения ТУК

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.