Чисто, по-чисто, най-чисто – от пода до въздуха в дома!

Изискванията на съвременния човек към чистотата на дома му стават все по-големи, а усилията, които той е склонен да полага – все по-малки. Именно тук се намесват технологиите, вече има роботизирани машини за поддръжка на почти всичко в дома и градината. Подове, мека мебел, прозорци, дворове, басейни, за всичко това вече ни отменя робот, но сякаш забравяме за мръсотията, която не се вижда, а пък най-много ни вреди – различните вируси и алергени, които циркулират дори из въздуха в собствените ни жилища. Ето че и тук има какво да предложим – въздухопречистватели, които са способни да се преборят с над 99% от вирусите само за секунди. При това почти безшумно, за да не обезпокояват съня ни, а дизайнът им ги превръща в органична част от декора на стаята. Цените в сектора на въздухопречистващите уреди са най-разнообразни, така че да могат да удовлетворят всеки джоб и претенция.

Ефективни и в борбата срещу неприятните миризми!

Освен за пречистване от най-често срещаните замърсители като различни бактери и вируси, прах, мухъл, замърсявания, причинени от изгорелите газове на автомобилите, въздухопречиствателите се справят изключително успешно и с неприятните миризми, при това без да използват каквито и да било химикали. Такъв уред е Moneual OHcare MA 100, който за разлика от уредите, които премахват миризмите чрез различни химикали, използва ефекта от естествените химически процеси (фотокаталитично окисляване) за активно пречистване на въздуха и неутрализиране на миризмите.Той е с компактен дизайн, предлага се в черно и бяло, а освен всичко друго е бюджетен – както заради продажната си цена, така и заради това, че работи на батерия и не харчи ток докато работи. На практика можете да го поставите навсякъде, независимо дали в близост има контакт.

Сбогом акари!

Акарите, тези миниатюрни паякообразни гадинки, които живеят почти във всяка мека мебел, без изобщо да издават присъствието си. За щастите, технологията предлага решение и на този проблем и то на достъпна цена. RAYCOP RS 300  работи с нагорещен въздух без пара, централна четка, вакум и ултравиолетова лампа, която за няколко секунди унищожава вирусите и бактериите. За да бъде безкомпромисно почистването, уредът е снабден с вибриращи подложки,  които създават ефекта на “тупане” и така насъбралият се в дълбочина прах излиза на повърхността и се засмуква от RAYCOP RS 300.

 

Можете да разгледате нашите предложения ТУК

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.