Роботи за дома и градината – не лукс, а необходимост

Роботите прахосмукачки в повечето домакинства вече се смятат не за лукс, а необходимост. За тях твърде много е изписано и едва ли можем да Ви изненадаме с нещо ново. В същото време роботиката напредна и в много други области, за които обаче хората не знаят чак толкова много или дори никак.

Всички модели

След роботите прахосмукачки втората по популярност категория домашни роботи са роботите за миене на прозорци, но много хора не знаят за съществуването им. Robopolis е вносител на бранда Hobot, който е най-развиващият се в производството на роботите за прозорци.

Всички модели

30% discount on appearals

Trendy cooking tonight

Trendy cooking tonight

Също така, ако в двора Ви предстои  да озелените и да си направите басейн, много хора се чудят каква косачка робот да закупят и кой човек или фирма да си намерят да им коси моравата и поддържа басейна, без да подозират, че могат да минат и без човешки фактор и всички неприятности свързани с него.

И само, който още не се е занимавал с фирми за поддръжка, само той още е оптимист, че нещата могат вървят добре с тях. Роботите косачки и роботите за басейните на практика са много по-методични и добри в работата от хората. Басейнът никога няма да бъде мръсен с робот, който може да пускате всеки ден, а тревата никога няма да избуи, дори да достигне 7см, защото цял сезон роботът ще я държи на 4 или 5 сантиметра и да радва окото Ви.

Когато стане въпрос за роботи, ние от ROBOPOLIS можем да бъдем максимално полезни за Вас. Ще получите реалистична консултация от фирма, чиято единствена дейност са роботите: внос, дистрибуция, монтаж и сервиз на роботи /гаранционен и извънгаранционен/, а не просто онлайн магазин без собствена стока. Ние сме от малкото фирми, които работим цялата гама роботи: за дома, градината и басейна.  Робополис е Вашият най-надежден партньор с вече над 10,000 доволни клиента из цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.