Hobot 368, Hobot 388, Legee 688 – новите модели от маркара HOBOT

Hobot 368, Hobot 388, Legee 688 – новите модели от маркара HOBOT са вече в България.

Има цели три нови модела от тази бързо прогресираща марка и световен лидер в роботите за стъкла. Роботите вече ги има и на нашия пазар. Ако някой е мислил, че елипсовидните модели ще изчезнат, е бил в голяма грешка. Има цяла нова генерация от тях, която тепърва ще показва силните страни на този тип роботи: Hobot 368 и Hobot 388 са с множество на пръв поглед дребни подобрения спрямо 100ната серия на HOBOT( Хобот 188 и Хобот 198.)
Настилките, върху които могат да работят двата модела са по-грубо стъкло, мозаечно стъкло, плочки /стига да не са с много широка фуга/, мрамор, гранит и дори върху обикновени стени. И двата модела имат Wi_Fi Приложение. И двата робота имат и бутон старт върху самия робот, благодарение на двете неща, дори и да загубите дистанционното си, роботът ще работи пълноценно за разлика от Hobot 188.
И двата робота Hobot 368 и Hobot 388 разполагат с новия сигурен захват на зарядния кабел, застопорен върху робота, така че да не може да се разкачи и да прекъсне работата си. Това нововъведение стартира при моделите на Хобот 298. По същия начин вече се използват и безчеткови електро мотори, които са по-дълготрайни. Естествено и двата модела следват дизайнерската линия на 300ната серия, много по-стилна от 100ната серия на Хобот. Разликата между двата модела е в наличието на ултразвуково пръскане при Hobot 388. 
Третият модел на Хобот е от гамата на роботите за почистване на под Леджи: Legee 688, който се различава от предшествениците си Legee 668 и Legee 669 с Приложение, отново по-добър дизайн, гумирана предна броня, с оглед на това да предпази мебелите Ви от издраскване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.