iRobot roomba i7+ робот от ново поколение

Irobot roomba i7+

iRobot roomba i7+  робот от ново поколение от 2019г, който ще е черешката на тортата

След като американската компания iRobot се убедиха, че обикновените роботи прахосмукачки и комбинирани роботи за сухо и мокро не са тяхното силно място и китайските производители им дишат много здраво във врата, инженерният им отдел излезе с доста интересен нов модел. Нов нов, колко да е нов, със сигурност не е концептуално нов за пазара, но моделът робот прахосмукачка iRobot roomba i7+, е първи по рода си от производителя iRobot, който все още е лидер на този пазар.
Става дума за робот прахосмукачка iRobot roomba i7+, който ще самопочиства боклука си, като го изхвърля в обособен за това отделен контейнер, интегриран в базата му за самозареждане. В добавка ще можете да избирате през приложението кои помещения да бъдат изчистени.
Идеята за самопочистването  е още от времето на първия робот на немския концерн Karcher отпреди 20 години, също така и китайският производител ECOVACS имат подобен модел още от преди 10 години – техният D76. Но определено iRobot roomba i7+ вади търговски вид и лъха на лукс. Иначе моделът си е от генерацията на 900 серия на iRobot тип Roomba 966 и Roomba 980, но без джиджавката за самопочистване.. и ще върви на цена над 2000,-лв по джоба на богоизбраните.
Ето и линк за продукта в сайта на производителя iRobot, насладете се на тази красота:) https://www.irobot.com/for-the-home/vacuuming/roomba

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.