За скептиците и роботите

В 2018 век сме, хора:) Да вземем само умните ни телефони, които  правят чудеса, сравнено с 90те години. Техният интелект, вмъкнат в съответния хардуер, дава много добри резултати в много от моделите на роботите за сухо и мокро почистване на пода, както и за комбинираните такива.
Тук можем да изброим няколко по-сериозни марки като хамериканските iRobot, Neato, корейските LG и Moneual, китайските най-добри iLife, Mamibot и Proscenic. Разбира се, роботите съвсем не се изчерпват с моделите за почистване на под. Има роботи и за Вашата градина и басейн, роботи за косене на трева и роботи за почистване на басейни, които можете да видите по изложенията ни, предлагани от различни български фирми. От тях се различават ярко марки като Dolphin, Nemo, Ambrogio, Husqvarna. Има разбира се и роботи за почистване на прозорци, витрини и други гладки повърхности. Там лидер в марката Hobot.
От всички възможни роботи, роботът, който най-често, понякога ежедневно, се използва обаче си остава роботът прахосмукачка.
Затова, в морето от роботи, най-вече по-недоверчивите трябва да знаят откъде да започнат. На най-големите скептици обикновено предлагаме да си вземат робот от най-евтините модели за почистване и да усетят разликата между това да имат робот прахосмукачка и да нямат такъв верен помощник. Преди и сега.
Най-евтините не значи, че не чистят много по-некачествено от по-скъпите си събратя. Те по-скоро са орязани откъм аксесоари, квадратури и интелектуален капацитет. Но пък работят къртовски…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.