iLife V8s и сравнение на моделите на iLife от серия V на Ilife

ilife v8s

Ilife V8s, Ilife V3s Pro, Ilife V50, Ilife V55, Ilife V5s Pro,  и Ilife V80

Като цяло модели от серия V на iLife са подходящи за помещения без килими или с много тънки килими. Това се предполага от липсата на средна четка. Всички модели са оборудвани с хубави литиево-йонни батерии(2600 mAh), вакуум между 800 Pa и 1000 Pa,  седмичен график, дистанционно управление, няколко режима на работа, бази за самозареждане, хепа филтри.

iLIfe V8s и останалите модели от серия V се отличават по две основни характеристики от серия А.

1. Ilife V3s Pro, Ilife V50, Ilife V55, Ilife V5s Pro, Ilife V8s и Ilife V80 нямат средна четка. Вместо средна четка разполагат с вакуум тръба, през която се всмуква боклука.

2. Всички модели то серия V са с функция моп, изключение прави iLife V3s Pro.

Ilife V3s Pro и iLife V50 са два много близки един до друг модела. Разликата между тях е, че iLife V50 има функция сух моп. Тоест, има моп, но няма контейнер за вода, което не значи, че този моп не може да се навлажни.

Ilife V5s Pro и Ilife V55 също се приближават един до друг. И двата модела са с контейнери за вода и моп. Имат визуална разлика, V55 има дисплей. По-важната разлика е, че iLife V55 има виртуална стена.

Следващата двойка идентични модели са iLife V8s и iLife V80. Тези два модела са напълно еднакви, различават се леко визуално. Какво имат те повече от iLife V5s Pro и V55? Имат много по-големи контейнери за сухо почистване, по-големи контейнери за вода, по-силен вакуум. Имат и функция i-path и почистват методично.

 

Повече за всеки от модели на iLife можете да видите ТУК.

2 thoughts on “iLife V8s и сравнение на моделите на iLife от серия V на Ilife

  1. Теодора says:

    Закупих този модел за подарък. Пиша, защото и аз самата много разчитах на мнението на хората за работата на прахосмукачките. Доволни сме. За 70 кв.м. жилище с дете и френски булдок е хубава отмяна в ежедневното почистване. Заслужава си да се вземе!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.