Най-добрите цени за роботите за басейни са извън сезона. Бюджетни роботи от 832,-лв без ДДС*!

Ако имате басейн до 10 метра, няколко модела от марката Долфин си заслужават, особено ако търсите добрата цена. Добра цена по-трудно можете да откриете в сезона, когато нерядко търсенето е по-голямо от предлагането, както беше през лятото на 2021 година.
Моделите на Долфин Pool in и Pool up на цени 1182 и 1315,-лв без ДДС се различават само по едно: вторият модел чисти и стените на бесейна.
Най-евтиният робот e от марката Poolелф на цена 999,-лв с ДДС. Той е безкабелен, чисти дъното на басейни до 50кв.м.
Следват 2 по-класни все още бюджетни модела: Долфин Е20 и Е25, цени 1415,- и 1499,-лв без ДДС. С тези модели оперирате по-удобно, имат филтърна кошница с 4 филтъра за фини частици, която може да извадите лесно като отворите капак от горе, лесно се почистват и филтрите. Различават се по това, че вторият модел има седмичен програматор и миксирана кошница с 2 филтъра за фини частици и 2 за ултра фини частици. Като цяло, най-доброто качество от това на модел Е25 може да получите от моделите S100 и нагоре. На S100 и 4те му филтъра са за ултра фини частици, ще извадите буквално тиня от тях, толкова са добри.
И макар и качеството на почистване на другите модели да е същото, гамата с модели е страшно голяма, но и цените им се увеличават спрямо екстрите, които получавате, най-вече откъм по-голяма квадратура, и приложение за телефон, и времетраене на работния цикъл. Това оскъпява и моделите, които можете да видите тук: www.dolphin.bg
Ако капарирате сега, гаранцият Ви ще започне да тече от момента, в който Ви потрябва роботът и си го вземете от нас: април или юли, за нас няма значение.
*Моля, имайте предвид, че цените в сайта ни са по-виски и с друг тип промоция. В случай, че искате да закупите на посочените в статията цени, моля, свържете се с нас по телефона.

3 thoughts on “Най-добрите цени за роботите за басейни са извън сезона. Бюджетни роботи от 832,-лв без ДДС*!

    • robopolis says:

      Здравейте, да, има разсрочено плащане, работим с TBI и можете да кандидатствате директно през сайта ни. Ако имате и други въпроси, можете да ни потърсите и на телефоните от сайта ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.