PoolElf – наистина най-най-бюджетният робот за басейн, с цена около 900,-лв без ддс!

PoolElf Elf 08 – наистина най-най-бюджетният робот за басейн, с цена около 900,-лв без ддс!
Тенденцията в технологиите и особено в роботите за дома, градината и басейна е цените им да падат. Разбира се качеството да е на ниво. Оказа се, че има не малко клиенти, които нямат претенции роботът да им чисти стените на бесейна, както го правят моделите на световноизвестната марка Dolphin.
Основните им претенции бяха роботът да е наистина евтин, тъй като и басейнът им не е голям. От друга страна други клиенти имаха необходимост от робот, който да работи без кабел, поради специфични препятствия в басейна им или липса на захранване в близост. Водени от тези малко по-специфични клиентски запитвания и изисквания от наши клиенти, ние, от Робополис, започнахме проучване на пазара за намирането на такива модели. И бяхме приятно изненадани с откритието, че  всъщност има един робот, който покрива всички тези изисквания!
Сред техническите характеристики на PoolElf се открояват: литиево йонна батерия, която позволява да се чистят басейни с площ до 50кв.м. и цикъл на почистване, който трае един час и половина. Роботът се презарежда извън басейна на зарядното си за време от 4 часа, което се смята за сравнително добро постижение. С достатъчно добър филтър, че да задържи дори невидими микро частици с размер 0,05-0,07мм. Независимо каква Ви е настилката, роботът ще се справи с нея. Преодолява наклон до 20 градуса и дълбочина до 6м. Филтрира водата в басейна Ви с темп 15 кубика на час. Боклукът се събира в касетка, която лесно и бързо се почиства. Идеален за малки и средно малки домашни басейни, които се чудите как да почистите…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.