С новите си 2 модела Hobot е с 2 крачки пред конкуренцията

Лидерът в производството на роботи за почистване на прозорци Hobot излезе с уникални подобрения, и то на двата си най-продавани модела.

obot 2s

Hobot 2S

Моделът Hobot 2S e доста подобрена версия на първия робот на пазара с вграден контейнер и ултразвуково впръскване върху стъклото – Hobot 298, и досега актуален модел.

И въпреки че пионерът Hobot 298 наистина се прие отлично от потребителите, производителят не закъсня с куп практични подобрения в новия си модел.

Hobot 2S има цели два вградени контейнера. Всеки с ултразвукова пръскачка, така че в която посока да върви наляво или надясно, ще пръска и чисти двойно по-ефективно от предците си. Разбира се и мощността му е увеличена, и това е постигнато в корпус с по-малка височина, вече само 8см. Височината е важна в случай, че има външни щори или други препятствия, които иначе биха попречили на придвижването на робота. Предният модел, макар и квадратен, имаше датчици в 4те си ъгъла и това му пречеше да покрива докрай ъглите. Инженерите и за това са намерили решение,  като са сменили мястото на тези датчици и така моповете на модела са наистина максимално квадратни.

Hobot Legee 7

Legee 688, комбинираният робот прахосмукачка се сдоби също с радикални подобрения в лицето на Hobot Legee 7.

Но нека преди това кажем нещо за Legee 688, който грабва окото с това, че се отличава от хибридните комбинирани модели на други марки с това, че наистина предлага реално и ефективно миене с мопове, които се движат с цели 600 вибрации в минута.

Нещата в Legee 7 са още по-сериозни. Там вибрациите са увеличени на 900 в минута, което го прави 50% по ефективен в миенето. Мощността на сухото почистване също е увеличена. Така нареченото последователно почистване в Legee 688 е сменено директно с лазерно сканиране и картографиране в Legee 7. Това позволява куп функции  през приложението му, все глезотии, на които бихте се радвали – виртуално ограничение, запаметяване на етажи, различни режими на почистване за различни стаи и още много.  Освен това менюто и дисплеят му са на български език, което вероятно го превръща в първият такъв робот в страната, също така има гласов асистент в лицето на приятен ненатрапчив женски глас. Но не на английски език, за Вас специално на роден език.

И двата модела не са евтини, но пък се предлагат в много добри промоции за читателите ТУК, които имаха търпението да изчетат статията и си заслужава да ги видите, в случай, че Ви интересува да вземете качество на добри пари.

Промо оферти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.