Dolphin Pool Up – бюджетен робот за басейни

Производителят на роботи за басейн Mytronics този път извади много бюджетен модел ot 2021 година на Dolphin: Pool up, който вече е наличен и тук и от месец е хит на родния пазар 2021 година.

Много от Вас, които притежават басейни, може би познават световния лидер в роботите за басейни – марката Dolphin. Цените на моделите им /наблягаме само на цените на модели, които вършат истинска работа/ допреди само миналия сезон 2020 започваха от 2000,-лв нагоре, и това ако сте успели да грабнете някоя много добра промоция.
Но ето че Pool up на Dolphin от Maytronics има с какво да зарадва притежателите на басейни, които са отлагали покупката на робот за басейн досега. Дори препоръчителната му цена е едва 1999лв с ДДС, но от тази цена имаме промоция до на цена 1665-лв с ДДС. Представете си, срещу само 1387,5-лв без ДДС забравяте за мръсотията натрупана в басейна през зимата, както и за финансовите проблеми с поддръжката му до края на сезона. С около 10,-лв  консумация на електрически ток за сезона!

А за какъв робот говорим ли? POOL up на Долфин чисти пода и стените на басейни с дължина до 10 метра. Работният му цикъл е 2 часа. Снабден е с филтър и четки като при по-скъпите модели на производителя. За разлика от други модели на сходни цени като E10 na Dolphin пак, който чисти само пода на басейна или RS1 също на Долфин, който е някакво голямо недоразумение, /ние дори не предлагаме тези два модела, за да си спестим главоболията с клиентите/, POOL up e жива находка за Вас и е с ограничени количества през 2021 година, така че наистина побързайте:)!

СЕЗОН 2022

One thought on “Dolphin Pool Up – бюджетен робот за басейни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.