Dolphin Pool Up – бюджетен робот за басейни

Производителят на роботи за басейн Mytronics този път извади много бюджетен модел на Dolphin, който се очаква да бъде хит на пазара ни 2021 година
Много от Вас, които притежават басейни, може би познават световния лидер в роботите за басейни – марката Dolphin. Цените на моделите им /наблягаме само на цените на модели, които вършат истинска работа/ допреди само миналия сезон 2020 започваха от 2000,-лв нагоре, и това ако сте успели да грабнете някоя много добра промоция.
Но ето че Pool up на Dolphin от Maytronics има с какво да зарадва притежателите на басейни, които са отлагали покупката на робот за басейн досега. Цената му наистина е впечатляваща от само 1599,-лв. Това е препоръчителната му цена,  преди промоцията ни. За България са поръчани 25 робота от този модел и те ще бъдат налични ранната пролет, ако побързате с капаро, можете да се сдобиете с робот за 1399,-лв и с фактура с вкл. ДДС в тази цена.
И забравяте за мръсотията натрупана в басейна през зимата, както и за финансовите проблеми с поддръжката му до края на сезона. Срещу 1165,-лв без ДДС и около 10,-лв  консумация на електрически ток за сезона!
А за какъв робот говорим ли? POOL up на Долфин чисти пода и стените на басейни с дължина до 10 метра. Работният му цикъл е 2 часа. Снабден е с филтър и четки като при по-скъпите модели на производителя. За разлика от други модели на сходни цени като E10 na Dolphin пак, който чисти само пода на басейна или RS1 също на Долфин, който е някакво голямо недоразумение, /ние дори не предлагаме този модел/, POOL up e жива находка за Вас!
-13%
лв.1,599.00 лв.1,399.00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.