Mamibot ExVac 880 срещу ZACO A9s

Mamibot Exvac 880
Марките ZACO /старото iLife/ и Mamibot определено се захапаха много здраво вече и по линия на най-качествените си продукти.
Mamibot  извади нов модел, с който да срази бестселъра на ZACO – ZACO А9S. Просто разликите са твърде големи и почти всички в полза на Exvac 880.
В общи линии единствените 4 плюса, с които ZACO A9S се откроява, са: марката е по-разпознаваема на българския и световния пазар,  функцията миене на моделa е по-добър, тъй като има и вибрация на мопа, има виртуална стена и втора взаимозаменяема четка.
Но от тук нататък новият топ модел на Мамибот e наистина впечатляващ: първо той е с лазерно сканиране срещу видеокамерата на ZACO A9s. Лазерното сканиране се води много по-точно.  Mощността на вакуума е близо 3 пъти по-голяма, 1000Pa срещу цели 2880Pa ( един от най-мощните на пазара). Благодарение на по-прецизното си картографиране, моделът има и 2 виртуални функции, с които компенсира и дори надгражда липсата на виртуална стена, а именно: има функция виртуално зониране и функция NO GO.
Макар цените да са им еднакви, по-разумният избор е наистина Mamibot ExVac 880, пък макар и бял с розовичко пред лъскавото черно на ZACO A9s… особено като се има предвид и колко рядко Мамиботите постъпват в бокса ни за гаранционно/извънгаранционно обслужване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.