Косачки роботи – отмяна в жегата

Експертите твърдят, че лято 2020 ще е най-топлото за всички времена, вземете си робот, за да не колабирате с косачката в двора.

Робот-косачка от най-добрата марка в света: италианският Ambrogio за най-масовия двор в България до 600кв.м. струва само 1599,-лв. – Ambrogio L15
И е много по-полезен за моравата Ви, отколкото ако Вие косите.
За съжаление на човека е присъщо едно качество и това е мързелът: статистически е доказано, че човек коси един път в седмицата, което е недостатъчно и зле за моравата Ви, тъй като така отнемате сравнително голяма част от дължината на тревата спрямо общата дължина и освен това пред Вас стои вечният проблем да съберете и изхвърлите отпадния материал.
От своя страна роботът може да коси всеки ден. Това безспорно е много по-полезно за тревата. Роботът косачка ще Ви отмени не само в косенето, но в събирането на окосеното. В случая, окосеното ще е толкова малък срез, /поради редовното косене/, че нуждата от събиране отпада. Вместо това получавате най-доброто естествено наторяване.
Представете си, че пускате Вашия робот март месец на 4,5см трева и до ноември месец тревата Ви всеки ден ще е точно 4,5см, а грижите Ви ще са минимални.
В България има вече много хора, които се довериха именно на нашия екип като най-опитен в страната. Ние сме Амброджио, марката с най-много монтирани роботи в страната, марката с най-голямо покритие в страната. Амброджио е и марката с роботи, които преодоляват най-големите наклони, и роботи, които покриват най-разнообразната гама в света с квадратури от 200кв.м. до 20дка!
Всички роботи за до 5000 кв.м  можете да откриете ТУК. 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.