Hobot роботи за прозорци – една крачка пред конкуренцията

Робот за прозорци

Вероятно само хората, които все още не познават почистващите роботи за прозорци, не познават и марката Hobot. Компанията е световен лидер в категорията не само по продажби, но и по въвеждането на иновации.

Всички модели роботи за прозорци можете да видите и закупите ТУК


Hobot 298Роботите за прозорци изобщо не стартираха добре като категория на световния пазар, преди да се появи марката Hobot. Hobot дойдоха с няколко поредни полезни иновативни решения, които към днешна дата всички производители се стремят да въведат.

Първите опити за роботи за прозорци не бяха много успешни. Драскаха стъклата с графитени вендузи, придвижването им не беше добро и даваха много дефекти.

Марката Hobot е първата марка, която въвежда едно доста по-интелигентно и безаварийно закрепване, без никакъв риск за стъклото, и не на последно място с доста по-ефективно почистване. Още с първия си модел за пазара за ЕС старият  Hobot 168 всичко се промени. Той докосваше повърхността за почистване само с моповете си, имитираше най-адекватно човешките движения на търкане на стъклото. Към днешна дата всички производители на почистващи роботи на стъкла ползват именно този начин на захват, въведен от Hobot. Hobot 198 e първият робот с приложение за телефон на световния пазар, макар точно това да е по-скоро търговски трик, а не реален бонус за потребителя, освен ако не си изгубите дистанционното.

После дойде и поредната иновация от Hobot, макар и квадратната форма да бе достатъчно позната на пазара вече от по-рано, комбинацията квадратна форма с правилен захват отново бе в ползва на Hobot. И последната иновация от миналата 2019 са два модела с вграден контейнер с ултразвукова пръскачка – Hobot 298 и Hobot 388. Mного удачно изобретение за труднодостъпните прозорци.
-41%
399.00 лв.
-25%
449.00 лв.
-15%
499.00 лв.
-7%
-35%
499.00 лв.

One thought on “Hobot роботи за прозорци – една крачка пред конкуренцията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.