Най-добрите бюджетни роботи за почистване

Искате най-доброто, но имате ограничен бюджет? Ще Ви представим няколко модела, които са бюджетни и качествени! 

EUFY Robovac 11S – робот прахосмукачка. За разлика от другите роботи, той може да почиства тъмни настилки. Изключтелно добър вакуум, слим дизайн, който не е за сметка на качеството или големината на контейнера. Подходящ за малки и средни жилища, до 100 кв.м.

Mamibot Exvac 660 е комбиниран модел – прахосмукачка с миещ моп, който е подходящ за малки и средни жилища, със или без килими. От изброените по-долу е с най-силен вакуум, има приложение за телефон и още много екстри!

Ilife A7 само прахосмукачка робот, има две взаимозаменяеми централни четки – една с косми и една гладка. Разполага с голям контейнер, приложение за телефон и средно висок вакуум. Подходящ за жилища с килими и без килими.

Ilife V55  е комбиниран модел с вакуум и моп. Моделът е с вакуум порт и няма централна четка. Това значе, че е подходящ основно за твърди повърхности, не е подходящ за килими.

Ilife A6 е доста приличен модел за малки и средни жилища. Както А7, и този модел има две взаимозаменяеми централни четки – една с косми и една гладка. Също така разполага и с виртуална стена. Сравнено с А7 има по-малък контейнер и по-лоша навигация.

Всички модели са утвърдени и доказани, няма да сбъркате с нито един от тях! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.