Ако и от роботите не можете да свалите холестерола, то по-добре прочетете тази статия

Ако и от роботите не можете да свалите холестерола, то по-добре прочетете тази статия
Във всички области има нови технологии, продукти и решения, които улесняват и подобряват нашия живот. Една от най-големите заплахи за човешкия живот е сърдечно-съдовия инцидент, а високият холестерол е сочен като основна причина. Той за разлика от други заболявания, няма симптоми, по които да разберем навреме и да предприемем мерки. За съжаление, в повечето случай за високия си холестерол, човек разбира след инцидент.
В България 50 на 100 от населението има повишени нива на холестерола. В повечето случаи причина за високите нива на холестерол отново са начина на живот, стреса и храненето. А при хората с фамилна обремененост от висок холестерол съществува и по-голям рискът от ранен сърдечно-съдов инцидент.
Добрата новина е, че ХолБиом® X3 таб. вече е и в България – иновативен продукт за здравословни нива на холестерола. Укрепва сърдечно-съдовата система, като по естествен начин намалява нивата на холестерола, кръвното налягане и сърдечно-съдовия риск. Синергичното действие на комбинацията от три доказани съставки:
Патентован Lactobacillus plantarum LPLDL® жива култура – 4.109 CFU
Монаколин К /дрожди от червен ориз/ – 10 mg
Витамин B3 – 16 mg
прави ХолБиом® X3 таб. естествена алтернатива за здравословни нива на холестерола. Продуктът действа чрез промяна на съществуващия микробиом – нормалната чревна флора на индивида, като предлага естествено, научно обосновано решение без странични ефекти. Приема се веднъж дневно по 1 таблета и резултати могат да се наблюдават още първия месец. Ефективен, клинично доказан и добре поносим, ХолБиом® X3 таб. е безопасен, без ГМО, консерванти и оцветители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.