Life: V3s pro срещу V50 и V5s pro срещу V55

Life: V3s pro срещу V50 и V5s pro срещу V55, или старото срещу новото подобрено

Или как потребителите явно механично четат по форумите кой робот им се препоръчва и влизайки в сайт, където има новите модели ilife V50 и ilife V55, наследниците на V5s pro и V3s pro, и дори не обръщат внимание на новите модели.

Вярно разликите между новите и старите не са големи, но новите роботи имат някои интересни по-функционални допълнения, които си заслужават Вашето внимание.
Като се абстрахираме от по-добрия външен вид на робота и опаковката му, V50 излиза с едни гърди напред пред стария V3s pro с един моп. Трябва да се направи едно уточнение, че моделът V50 няма контейнер за вода… не и на тази цена от 354,-лв с ДДС. Но за най-скептичните, освен за сухо полиране, можете да му намокрите и мопчето и така той все нещо се събере.
V55 също идва с по-добра опаковка и външен дизайн от V5s pro. Но по-важното е че разполага с две по-важни функции: дисплей на робота, както и виртуална стена. Не си правете илюзия, че няма да имате нужда от виртуална стена. В едно жилище винаги поне едно такова има място, което се нуждае да бъде преградено, защото ще представлява проблем за работата на робота Ви. Това е отчетено от производителя iLife и затова дори такъв базов модел като V55 е снабден с виртуална стена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.