MAMIBOT PREVAC 650 и ILIFE V80 и кой да изберете

И двата модела,  MAMIBOT PREVAC 650 и ILIFE V80,   са хибридни роботи за комбинирано почистване – сухо и мокро. И при двата модела по-добрата функция е сухото почистване, с това се различават от Legee 668, който е единственият хибриден робот, на който по-добрата му функция е миенето.
Mamibot Prevac 650 или ILIFE V80…? Не е толкова лесно и еднозначно да се каже, но може би ще намерите кой е подходящият за Вас, ако се плъзнете по-надолу в текста.
Mamibot Prevac 650 е може би по-комплексен робот, тъй като разполага с 2 странични четки, с две основни четки, както и с вакуум. Двете основни четки във всеки един случай биха чистили по-добре, отколкото само вакуума, с който разполага ILIFE V80. От друга страна, почистването без основна четка, макар и не толкова педантично ефективно, предполага по-малко поддръжка на робота от страна на стопанина му, тъй като около основните четки ще се натрупват главно женски косми или такива на домашни любимци, чието почистване не спада сред любимите занимания на вече потърпевши.
Относно функция моп, там също има разлики, ilife V80, когато работи на моп, работи само на моп, докато Mamibot prevac 650, когато му се сложи контейнера с вода, в същия контейнер има и второ отделение за сух боклук и там той се пълни благодарение на основните четки. При режим моп при Mamibot няма прахосмучене, тъй като вакуумният му мотор се намира в контейнера, който е само за сух боклук.
Бихме посъветвали, по-педантичните клиенти да се спрат на Mamibot, още повече, че мамибот предлагат и в кутията си доста богат асортимент от аксесоари и резервни консумативи, които за цената си са добро попадение. Клиентите, които желаят с наистина минимум усилия да поддържат робота си и хигиената вкъщи, да гласуват доверие на iLife V80.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.