Няколко съвета за пролетното почистване с наличните Ви роботи

Ilife V3s PRO
До скоро бе много досадно начинание, но в днешно време вече, при наличието на роботи, които поддържат по-добра ежедневна хигиена, самото пролетно почистване съвсем не е това, което беше в миналото, и най-важното отново роботите за сухо и мокро почистване идват на помощ, някои буквално с песен на уста.
Тези, които разполагат с миещи роботи навярно вече мият големите тераси с тях, за да изкарат навън плетената мебел и да се насладят на пролетното слънчево време на по лимонада с джинджифил в ръка. Козирките от поликарбонат, плексиглас или стъкло, ако Ви дразнят, а то не се е намерил естет, който да не го, та ако се чудите как да ги измиете отгоре и отдолу… недейте, с робот за почистване на стъкла, вече е изпробвано. За съжаление още не са измислени наноботи, с които да се почистват кухините в поликарбоната… затова пробвайте със силна пароструйка, екипирани с водолазна маска.
За тези, които не се доверяват напълно на миещите роботи за под, има бюджетни варианти на автоматични безкабелни мопове или парни мопове, с които ще сте доста по-ефективни и ще осигурите движение за по-добра форма, все пак лято идва, един килограм надолу повдига самочувствието, а и трябва да заведете водолазната маска на море.
Освежете килимите и ги съберете да ги метнете на вилата да ги “зазимите”, освен ако нямате някакви колекционерски наклонности и вълна от Катманду на стойност десетки хиляди левове… И се пригответе за по-безгрижен живот през летния сезон с един кат дрехи Вие и децата Ви, на колкото и да са, не се притеснявайте, няма да настинат.
Наближава Гергьовден, изчиствайки къщата си, изчиствате и съзнанието си, и агнето ще е по-сладко така, моля да ни извинят веганите, че спазваме традициите само, не че ни е вкусно…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.