Косачка робот Ambrogio – често задавани въпроси

ambrogio косачка робот
Как работи косачката робот Ambrogio?

Косачката робот Ambrogio коси тревата напълно автономно,  не изисква Вашата помощ. Всеки ден, косачката робот окосява няколко милиметра трева и оставя изрезките на земята, като по този начина наторява почвата по естествен начин. Косачката робот Ambrogio работи според програмираните работни интервали и редува косенето с презареждане.

Да, косачката робот на Ambrogio се самозарежда, когато й се изтощи батерията.

Не, не е необходимо да се събира окосената трева. Всеки ден, косачката робот окосява няколко милиметра трева и оставя изрезките на земята, като по този начина наторява почвата по естествен начин.

Косачката робот Ambrogio работи в район, ограден с кабел, разположен по краищата на Вашата градина. Кабелът е прикрепен към земята с помощта на пластмасови фиксиращи колчета или може да бъде вкопан. Началото и краят на кабела са свързани към базата за зареждане, която е свързана към електрически контакт.

Забележка: Модел робот Ambrogio L60B за до 200 кв.м работи без да е необходим ограждащ кабел.

Да. Ambrogio косачка робот е проектирана да работи при температура на околната среда от -10 до + 50 ° C, диапазон, който е много по-широк от темпа на растеж на тревата.

Да. Ambrogio косачка робот може да работи на дъжд, но това не се препоръчва, тъй като това може да увреди Вашата градина. Препоръчваме Ви да активирате сензорите против дъжд. Така, при дъжд, роботът ще се върне на базата си и ще изчака следващия цикъл.

Да. Ambrogio косачка робот заобикаля предметите, които са оградени с ограничителния кабел. Нашите специалисти ще Ви помогнат в ограждането.

Да, ако тези предмети са по-високи от 10 см. Ambrogio косачка робот ще ги чукне леко и ще смени посоката.

Месечната консумация на косачка робот Ambrogio е значително по-малка от разхода за гориво, необходим за използване на косачка, задвижвана с бензин. За средна поляна, разходите за електроенергия на Ambrogio са малко над 2 лв. на месец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.