Защо поддръжката е важна

Mamibot PreVac 650 GOLD прахосмукачка-робот + моп
Полезността от почистването на робота
Роботите, които ползваме вкъщи не винаги ще бъдат така ефективни, както в началото. Клиентите приемат за нормално овехтяването на автомобилите, лаптопите си и друга тяхна техника, но някак не проумяват, че домашните почистващи роботи вършат възможно най-черната работа и е нормално да се износват доста по-бързо от телевизор или смартфон, или дори конвенционална прахосмукачка, която се ползва много по-рядко и има много по-малко компоненти.
Редовното почистване на робота Ви ще гарантира удължаване на живота на уреда, ще гарантира поддържането на по-добра ефективност на почистване, следствие на не възпрепятствано въртене на четките или вакуумния мотор. Чисти и здрави четки и филтри вършат двойно – тройно по-добра работа от разпокъсани четки и пробити филтри… Чисти и здрави четки електромотор не са изгорили още.
Редовното почистване е единствено грижа и задължение на клиента, ако разбира се той държи да има добре работещ робот. Често изгорели електромотори именно по вина на клиента биват сменяни безплатно гаранционно. Но при доказано лоша грижа и извън гаранционно лошата грижа се обръща срещу клиента.
И не забравяйте, че добре работещият почистващ робот крепи добрите взаимоотношения вкъщи, а разваленият робот докарва само неприятности на привикналите хора на мързеливото чистене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.