7 причини да си купите косачка-робот Ambrogio

Вие мечтаете за перфектно окосена тревна площ без много усилия? Вие обмисляте да си закупите робот косачка?

Ето защо закупуването на роботизирана косачка е добра идея …

1. Повече време за наистина важните неща.

След като бъде инсталирана и програмирана, косачката робот работи самостоятелно. Тя ще започне да коси в определено време и ще се върне в докинг станцията, когато това окоси или когато батерията й свърши.

 

2. Инсталацията е много лесна

За инсталирането на косачката робот не е необходимо да сте експерт. Независимо от това наши експерти могат да инсталират ограничителния кабел професионално, без да нарушават целостта на Вашата градина. Разполагаме и машина за полагане на кабели.

 

3. Вашата трева е здрава и зелена

Косачките роботи косят тревата на фини парчета. Изрезките остават на земята и действат като естествен тор за Вашата градина. По този начин й доставят всички необходими съставки.

 

4. Косачките роботи са добри за страдащите от алергии.

Косачките роботи  косят  тревата постоянно. Ето защо, много плевели и цветя не цъфтят, което може да предотврати оплакванията от сенна хрема.

 

Косачка – робот Ambrogio L85 Elite за до 2200 кв.м

5. Косачката робот  работи екологично

В сравнение с бензиновите косачки, косачките роботи косят с  0 вредни емисии, защото работят с батерия.  Месечната консумация на „Амброджио робот“ е значително по-малка от разхода на гориво, необходим за използване на косачка, задвижвана с бензин. За средна поляна, разходите за електроенергия на Ambrogio са малко над 1 евро на месец.

 

6. Високи стандарти за безопасност.

Многобройни функции за сигурност правят съвременните косачки роботи изключително безопасни. При повдигане или накланяне на устройството ножовете спират незабавно.


Въпреки това се уверете, че в градината няма деца и домашни животни по време на работа на робота.

ambrogio косачка робот

7. Автоматичните косачки работят тихо

С едва около 60 dB, повечето роботизирани косачки са много по-тихи от обикновените косачки с около 90 dB. Ето защо много модели са подходящи за работа дори през нощта. Докато спите, грижата за тревата ще се извършват от косачката робот.

One thought on “7 причини да си купите косачка-робот Ambrogio

  1. А. Иванова says:

    Здравейте, косачките Амброджио, които предлагате са наистина прекрасни и напълно отговарят на описанието. Но сервизното обслужване е под всякаква критика. Заявките за ремонт се изпращат само по телефона и ако случайно някой отговори. Няма приемно-предавателен протокол, в който да се посочват проблеми. Когато успеем да се свържем с оторизирания за сервиз, контактът е меко казано неприятен, все едно, че го тормозим, дори ни се отговори веднъж “ не ме занимавай, сега нямам време за теб“. Уважаеми госпожи и господа, така бизнесът ви ще пострада, защото ще се разчуе, че техническата ви поддържа е под всякаква критика. А може и някой да реши да ви докладва в Агенцията за защита на потребителите. Препоръчвам ви да помислите за подобряване качеството на сервиза, тъй като е известно, че ако не можете да разчитате на коректен сервиз, хората се отдръпват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.