Роботи за градината

Все повече навлизат на родния пазар и роботите, които Ви помагат ефективно в поддръжката на градината и басейна, било то семейната ливада и басейн или публични големи площи за косене и публични басейни.

Роботите косачки – повечето от тях имат нужда от първоначална инсталация, която в зависимост от модела може да бъде ден или два. Нашата фирма разполага с най-опитният специалист на българския пазар, който вече 4ри години е инсталирал над 100 робота в цяла България, което прави над 100 доволни клиента. Има един модел Амброджио L60, единственият робот, който не се нуждае от инсталация и полагане на кабел в двора Ви.

Роботите косачки за големи площи са идеално решение за намаляване на тревогите Ви по намирането на персонал за поддръжка на обекта Ви, както и задържането му с постоянно увеличаване на заплащането му. Предлагаме безплатен тест и специалист, който да направи инсталацията и да Ви обучи как да работите с робота си.

Роботите за семейни басейни, според модела, могат да почистват целогодишно дъното, ъглите, стените, бъбрековидните стени, и водолинията на басейна. Те са идеалният вариант да не се занимавате с тази досадната дейност. Има модел, който дори може да се зарежда в басейна и да го вадите от водата веднъж на две седмици за почистване на филтрите.

Роботите за публични басейни също според модела си, могат да почистват целогодишно дъното, ъглите, стените, бъбрековидните стени, и водолинията на басейна. Те са идеалният вариант да спестите време и разходи по поддръжката, както и да повишите хигиената в басейна.