Ние сe занимаваме с внос и дистрибуцията на роботи за дома и градината от далечната 2005та година. Горал Инт ЕООД бе първият ексклузивен вносител на iRobot до началото на 2014г., в пероида, в който iRobot държеше над 60% от световния пазар на роботи прахосмукачки. Ние сме доказани от времето коректен водещ дистрибутор на прахосмукачки роботи, роботи за прозорци,  роботи косачки, роботи за басейни. Вносители сме на повечето от предлаганите от нас марки, като HobotNeatoZACO, MamibotMoneualEUFY, iLifeAmbrogioNEMOProscenic: те са реални, налични, тествани от нас и вече от хиляди доволни клиенти, доказано качествени. Също така и сме дистрибутори на марките: iRobotMakita, които предлагаме винаги на конкурентни цени, както можете да се уверите от сайта на вносителя на може би най-продаваната марка роботи в света: www.irobot.bgwww.makita.bg за индустриалния им робот, както и сме държатели на няколко екслузивни модела на най-добрата марка в света на роботи за басейни:  www.dolphin.bg.

Нашата мисия е да задоволяваме нуждите на клиентите от висококачествени и високо технологични роботи за дома и градината. Богата гама от продукти и марки роботи и категории са гаранция, че можем да задоволим всяко потребителско търсене. Клиентът за нас е изключително важен и ние се стараем да бъдем до Вас в избора Ви на подходящия робот.

www.robopolis.bg сме най-вече фокусирани към дистрибуция на доказани производители, специализирани само в роботите, а не на известни марки, които продават роботи покрай другите си артикули. Така например популярните марки за домакински електроуреди: www.lg.comwww.samsung.comwww.philips.comwww.miele.comwww.bosch.com, www.mi.com не могат да съперничат с доста неизвестните иначе извън роботската категория марки като iLife, Mamibot, EUFY, Neato, Irobot, ZACO като се има предвид, че някои от тях са дори китайски брандове, но времето доказа колко надеждни са те и как бързо известните марки излязоха от роботския бизнес, както бързо и влязоха.
 
 
 
 
 
 
В списъка на нашите дистрибутори се открояват такива фирми като: