Ние сме специализирани вече 13 години във внос и дистрибуцията на роботи за дома и градината. Компания ни бе ексклузивен вносител на iRobot до началото на 2014г. И сме доказано от времето коректен водещ дистрибутор на прахосмукачки роботи, роботи за прозорци,  роботи косачки, роботи за басейни. Вносители сме на повечето от предлаганите от нас марки, като HobotNeato, MamibotMoneual, EUFY, iLifeAmbrogioNEMOProscenic: реални, налични, тествани от нас и вече от хиляди доволни клиенти, доказано качествени. Също така и сме дистрибутори на марките: DolphiniRobotMakita, които предлагаме винаги на конкурентни цени, както можете да се уверите от сайта на вносителя на може би най-продаваната марка роботи в света: www.irobot.bg.
Нашата мисия е да задоволяваме нуждите на клиентите от висококачествени и високо технологични роботи за дома и градината. Богата гама от продукти и марки роботи и категории са гаранция, че можем да задоволим всяко потребителско търсене. Клиентът за нас е изключително важен и ние се стараем да бъдем до Вас в избора Ви на подходящия робот.
www.robopolis.bg сме най-вече фокусирани към дистрибуция на доказани производители, специализирани в роботите, а не на известни марки, които продават роботи покрай другите си артикули. Така например популярните марки за домакински електроуреди: LG, Samsung, Philips, Miele не могат да съперничат с доста неизвестните иначе извън роботската категория марки като iLife, Mamibot, EUFY, Neato, Irobot, като се има предвид, че някои от тях са дори китайски брандове, но времето доказа колко надеждни са те.
В списъка на нашите дистрибутори се открояват такива фирми като: