Безплатната доставката се извършва чрез спиди в срок до 2 работни дни.  Ако желаете можете да се възползвате от опция преглед, моля само го заявете на куриера.

Безплатната доставка има:

1. До офис на Спиди ако плащате с карта, с наложен платеж или при разсрочено плащане с оскъпяване, ползвате безплатна доставка.
2. До адрес на клиента безплатна доставка  при заверено плащане по банков път.
Важно: Безплатната доставка важи САМО ЗА РОБОТИ.
Не е безплатна доставката, когато:
3. Има разсрочено плащане без оскъпяване.
4. Клиентът изрично избере друг куриер. Тогава уточнението дали може да бъде безплатна доставката се прави изрично по телефона.

5. Има масово намаление, сезонно намаление, намаление тип черен петък или конкретна промоция на продукта и той е намален с повече от 9.99% от препоръчителната му /задрасканата/ цена,  или пакетната му цена с друг продукт е с обща отстъпка над 9.99%.

За всяка онлайн поръчка ние задължително се свързваме с Вас по телефона и разясняваме условията за доставка и за чия сметка са транспортните разходи.

Рискът от загуба или физическо увреждане на стоките преминава върху потребителя в момента, в който потребителят или посочено от него трето лице, различно от превозвача, приеме стоките. Чл. 103В от ЗЗППТ

Всички продукти могат да се закупят и в офиса ни на ул. Галичица 44, имаме и ПОС терминал, възможно е и плащане по виртуален ПОС или по банка и вземане на стоката от офиса, с оглед спестяване на транспортни разходи ако има такива.