Всички роботи са налични в офиса ни или склада ни. Доставката е между 1 и 3 дни.

Доставката се извършва чрез фирма Спиди, като цените са фиксирани – 7.50 лв до офис на Спиди и 12.00 лв до адрес.

За всяка онлайн поръчка ние задължително се свързваме с Вас по телефона, потвърждаваме Ви я, и разясняваме условията за доставка и за чия сметка и в какъв размер са транспортните разходи. В случай, че не успеем да влезем в контакт с Вас нито по телефон, нито на мейл, най-вероятно няма да изпълним поръчката Ви.

Рискът от загуба, физическо увреждане или липси в окомплектовката на стоките преминава върху потребителя в момента, в който потребителят или посочено от него трето лице, различно от превозвача, приеме стоките. Чл. 103В от ЗЗППТ.

 

Безплатна доставка с BOX NOW

СРОК

BOX NOW

Доставката до BOX NOW автомат в София е в същия ден при направена поръчка преди 16:00 часа от понеделник до петък.

Доставка до BOX NOW автомат извън София ще се доставят на следващия работен ден.

ТАКСА

BOX NOW

Доставката до автомат на BOX NOW е безплатна за промоционален период.

ВНИМАНИЕ! При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW няма опция “Наложен платеж” с плащане в брой. Плащането на наложения платеж трябва да се направи с банкова карта през линк, който ще получите по имейл при изпратената пратка.

ИЗБОР НА АВТОМАТ

Инструкции:

След като изберете подходящ за Вас автомат от картата, в полето Коментар, което се появява при попълване на данните за поръчка, е необходимо да посочите съответния номер и име на автомат (Пример: 1840 – Търговски център New Avenue, жк. Студентски град).

Всички продукти могат да се закупят също така и в офиса ни на ул. Галичица 37. Разполагаме с ПОС терминал. 

Възможно е и плащане по виртуален ПОС или по банка и вземане на стоката от офиса, с оглед спестяване на транспортни разходи.