Доставката се извършва чрез еконт или спиди в срок до 1-2 работни дни, в зависимост от куриера. Търговецът избира куриера, освен ако друго не е уточнено с клиента. Ако желаете можете да се възползвате от опция преглед, моля само го заявете на куриера.

Безплатна доставка имате:

1. Ако плащате с карта или с наложен платеж на куриер, ползвате безплатна доставка до офис на спиди.  Поръчки до 16:00 часа, направени онлайн или по телефона, пристигат в други ден или първи работен ден след това.

2. Безплатна доставка до адрес на клиента при заверено плащане по банков път до 16:00, получавате по еконт стоката си още на следващия ден.

Не е безплатна доставката, когато:

3. Клиентът изрично избере куриер.

4. Има разсрочено плащане и разнос на документи.

5. Има масово намаление, сезонно намаление, намаление тип черен петък или конкретна промоция на продукта и той е намален с повече от 9.99% от препоръчителната му /задрасканата/ цена,  или пакетната му цена с друг продукт е с обща отстъпка над 9.99%.

След всяка онлайн поръчка ние задължително се свързваме с Вас по телефона и разясняваме тези условия и за чия сметка са транспортните разходи.

Рискът от загуба или физическо увреждане на стоките преминава върху потребителя в момента, в който потребителят или посочено от него трето лице, различно от превозвача, приеме стоките. Чл. 103В от ЗЗППТ

Всички продукти могат да се закупят и в офиса ни на ул. Галичица 44, имаме и ПОС терминал, възможно е и плащане по виртуален ПОС или по банка и вземане на стоката от офиса, с оглед спестяване на транспортни разходи ако има такива.

Важно: Безплатната доставка важи САМО ЗА РОБОТИ.